Jövőkép, küldetés és értékek

Keresési jövőkép, Misszió, Jövőkép

Tartalom

  Küldetés és jövőkép Küldetés A kommunális szolgáltatások folyamatos és minőségi teljesítése Szabadka város környezetvédelmi elveinek és közérdekeinek tiszteletben tartásával, folyamatosan gondoskodva a szolgáltatást igénybe vevők elégedettségéről a vállalat működési területén.

  milyen gyümölcsök javítják a látást ingyenes kupon a szemész kinevezéséhez

  Látomás A társaság a kommunális infrastruktúra és a keresési jövőkép szolgáltatások fejlesztése területén a helyi közösség teljes területén állandó, fenntartható és harmonizált fejlesztési filozófiáját alkalmazza, amelyben működik. Folyamatosan nyújt minőségi kommunális szolgáltatásokat saját technikai - technológiai és emberi erőforrásainak folyamatos fejlesztésével, a természet és a környezetvédelem alapelvein alapulva Szabadka városában.

  mi egy pillantás a látványra mit jelent önmagában a látás

  A JKP "Čistoća i zelenilo" Szabadka elképzelése megvalósítása során modern, stabil és hatékonyan szervezett szervezetként jeleníti meg magát oly módon, hogy elegendő munkahelyet, tevékenységet és rugalmasságot biztosítson a pénzügyi eredmények eléréséhez. Sütiket használunk az Ön élményének fokozására. A webhely további látogatásával elfogadja a sütik használatát.

  a látást javító helyek a könyvek nem károsak a látásra