iPhone felhasználói útmutató

Látás mappa. Account Options

Tartalom

  látás mappa látás és megfelelő táplálkozás

  Fájlok és mappák megtekintése az iPhone-on lévő Fájlokban A Fájlok alkalmazásban megtekintheti és megnyithatja a dokumentumait, képeit és egyéb fájljait. A legutóbb megnyitott fájlok megtekintése Koppintson a Legutóbbiak elemre a képernyő alján. Fájlok és mappák böngészése és megnyitása Koppintson a Böngészés lapra a képernyő alján, látás mappa koppintson egy elemre a Böngészés képernyőn.

  látás mappa megengedett látás a aknákban

  Ha a Böngészés képernyő nem látható, koppintson ismét a Böngészés lapra. Egy fájl, látás mappa vagy mappa megnyitásához koppintson rá. Megjegyzés: Ha még nincs telepítve az alkalmazás, amellyel a fájl készült, akkor a fájl előnézete a Gyorsnézetben nyílik meg.

  látás mappa gyors látás-helyreállítási módszer

  A mappák kedvencként vagy címkékkel történő megjelölésére vonatkozó tudnivalókért lásd: Fájlok és mappák rendszerezése az iPhone-on lévő Fájlokban. Egy adott fájl vagy mappa megkeresése Írjon be egy fájlnevet, mappanevet vagy dokumentumtípust a keresőmezőbe.

  1. Fájlok és mappák rendszerezése az iPhone-on lévő Fájlokban A Fájlok alkalmazásban mappákba rendezheti a dokumentumokat, a képeket és egyéb fájlokat.
  2. Fájl- és mappaengedélyek
  3. Üdvözlünk a PC Fórum-n! - PC Fórum

  Kereséskor három lehetőség áll rendelkezésére: A keresés hatókörének leszűkítése: A keresőmező alatt koppintson az Előzmények lehetőségre vagy a hely, illetve a címke nevére.

  A billentyűzet elrejtése, és további eredmények megtekintése a képernyőn: Koppintson a Keresés lehetőségre.

  látás mappa népi recept rövidlátás kezelésére

  Új keresés indítása: Koppintson.