Hyper Real Glow Palette - Highlighter Paletta

Látás paletta

Tartalom

  Korcsoport: Egy időben nagyon szerettem, jó volt kísérletezni a rengeteg színnel, kiélhette az ember a kreativitását, viszont mostanában már nem nagyon használom, mert azóta sokkal visszafogottabban sminkelem magam és valóban vannak elég rikító, nem hétköznapi színek.

  látás paletta könyvek a látás kezeléséről

  A pigmentáltság színenként elég eltérő sajnos. Van ami baromi pigmentált és elég kicsit hozzáérintenem az ecsetem látás paletta, míg van olyan amit hiába kaparok, de alig jön fel egy kis szín A csomagolásával nem vagyok megelégedve, nálam egyszerűen leesett a tükrös rész egy idő után, pedig nem csináltam vele semmit, csak kinyitottam.

  látás paletta látomás 03 04 mi ez

  Hétköznapi használatra ennél a palettánál találni jobbat, mind minőségben, mind színösszetételben. Szerintem látás paletta inkább sminkeseknek vagy kísérletező kedvű embereknek való, mert hétköznapra ebből a palettából kb 30 szín használható, mindennapi használat mellett viszont hamar kifogynak a színek, mert elég kis aprók. Nyilván van olyan látás paletta aki pirosra meg limezöldre sminkeli magát munkába, ami mellesleg nincs ellenemre, de inkább az emberek többségére gondoltam.

  látás paletta myopia gyakorlatok a Bates módszer szerint