Vibráló/homályos látás (érszerű képletek) szem előtt.

Látászavar vibrálás

Főoldal » Betegségek » Szembetegségek, látás » Látászavarok » Látászavar, vibrálás Szeretném véleményüket kérni abban, hogy az alábbi tünetek kezelése "csak" életmódi látászavar vibrálás igényel ha igen, akkor mi lehet a megoldásvagy mindenképpen ki kellene vizsgáltatnom azokat?

látászavar vibrálás a látásvizsgálati diagram olvasása

Érdekes "rohamaim" vannak. A szemem előtt megjelenik egy "sörös kupak" alja.

látászavar vibrálás mit jelent a látás 1 2

Azaz pont olyan recéket látok, mint egy kupak alja, csak fényesek és vibrálóak a recék. Először csak egy kis pont, majd látászavar vibrálás nőni, végül eléri a látómező szélét és megszűnik.

látászavar vibrálás látás és b12-vitamin

Azon a sávon azonban, amin a recéket látom, ott semmi mást, csak azokat és fényes ködöt látok. Minden mást kitakarnak a recék.

látászavar vibrálás megtudja, milyen látomás

Főleg azután jelentkezik ez, amikor sokat vezetek, vagy a számítógépet kell sokat néznem. Először 16 éves koromban jelentkezett ez a furcsa "roham".

Látás- és hallásproblémákról biologikusan - Kérdezz-felelek élőben 8 (biologika, ujmedicina)

Akkor még komoly fejfájás és émelygés követte. Aztán sokáig nem, majd kb. Most már a fejem csak ritkán fáj, és akkor sem erősen.

látászavar vibrálás látásrehabilitáció azt jelenti

Tisztelettel és köszönettel. Az Orvos válaszol - Dr. Ha évtizedek óta fennáll a látászavara, akkor valószínűleg nincs nagyobb jelentősége, de egy szemfenék vizsgálatra el kellene menni.

látászavar vibrálás homályos látás epilepsziával