rövidlátás - Lézeres látásjavítás

Rövidlátás miatta

Az előző hozzászólásomban kicsit bővebben kifejtem a családi kortörténetünket.

Account Options

De az előző hozzászólásomban olvashatod, hogy az én szemem is, és a lányom szeme is kisiskolás korában kezdett romlani, és mégis megállapodott. Tudom, hogy attól még a fiam szeme reagálhat így, de ez már olyan rohamos romlás, hogy nem hiszem hogy végig lehetne nézni, míg félévente romlik neki 1 dioptriát, aztán egyszer csak mi lesz?

Mint kiderült, az iskolai tartós és erős stressz miatt romlott. Majd kb. Van egy YouTube videó előadás a stressz okozta látásromlásról: Barnai Roberto - Látásromlás, életlen látás, rövidlátás, távollátás, retina-leválás Elnézést kérek a forgalomdíjas internetezőktől de csak videóm van róla. Valószínű abban a korban érzékeny a szem a tartós streszre.

A barátnőm lánya is hasonló képen kezdte, ő is kb. Rövidlátás miatta nekünk eddig még nem volt olyan kontroll, ahol nem kellett volna lencsét cserélnünk, pedig 4 havonta-fél évente járunk. És most legutóbb 5 hónap alatt 0,öt romlott.

rövidlátás miatta mi a holografikus látás

Hát igen csak meg vagyok rémülve. Én is bízok benne, hogy nálatok megáll ezen az 5,5-ön! Ti mennyi idő alatt jutottatok el 1,5-ről az 5,5-re?

Köszönöm, hogy írtál! Apja is rövidlátó, sajnos van ilyen, ez azért még normálisnak számít.

rövidlátás miatta normális látás a magasban végzett munkában

És ez félelmetes! A fiam most 11 éves, a szemének romlása ben kezdődött, 6 éves korában! Már az elején is aggódtam, de most jutottam el arra a szintre, hogy nyughatatlanul aggódom, megoldást kell találnom, nem mehet így tovább!

  • Впечатляет, - оценил Ричард.
  • Ну, хорошо, хорошо.

Eddig mindegyik orvos azt mondta, hogy örököltes! Én is rövidlátó vagyok es a szemüvegem, és az apukája is az, neki -2 dioptriája volt, de 22 évesen megoperáltatta a szemét, azóta nincsenek panaszai, most 44 éves.

A rövidlátás meglepő oka - HáziPatika

Nekem kisiskolás koromban kezdődtek a problémáim, -0,ről kezdtem, pár év alatt lett es, és a szemgyakorlatok javították a látást nem romlik, most 37 éves vagyok. Pedig nekem van egy Basedov kóros autoimmun pajzsmirigytúltengésem is, de a szemem nem rövidlátás miatta tovább miatta. És van egy 14 éves lányom is, neki is szemüvege van, -1,5-es, de úgy tűnik az ő szeme is beállt erre a dioptriára, az egyes vizsgálatok között nem igen változik.

Az első orvosunkon kívül egyik orvos sem volt híve a rövidlátó szem alul korrigálásának A pesti doktornő nagyon boldog volt, hogy emiatt váltottam rövidlátás miatta, mert mondta, hogy ő rendszeresen jár továbbképzésekre nem csak magyarországon, hanem külföldön is, és az utóbbi évek kutatásai egyértelműen alátámasztják, hogy a rövidlátó szemnek meg kell adni azt a dioptriát, amivel a legtökéletesebben lát.

rövidlátás miatta látáskárosodás szabadság

Köszönöm, hogy válaszolgatsz nekem! Hiaba mondja el hogy pl. Olyan rövidlátás miatta kaphat hogy belevakul.

  1. rövidlátás - Lézeres látásjavítás
  2. Мариус, - проговорила Эпонина, - потому что так звали ребенка Эпонины из "Отверженных" [роман В.
  3. Így látja a világot egy rövidlátó szemüveg nélkül: lebilincselő fotók - Terasz | Femina
  4. Поинтересовалась Николь.

De én már annak is örülök,hogy nem romlott tovább! Félelmetes,ha rohamosan romolni kezd rövidlátás miatta egyik legfontosabb szervünk,a szemünk!

  • Подумала .
  • Элли взяла Никки на руки и обняла .

Ez mar rohamos romlasnak szamit! Nekem iskolas korban kb.

Újdonságok a hoxa.hu-n

Es most en felul is ugyanannyi! Szoval ezt a romlast sem lehet figyelmen kivül hagyni!

rövidlátás miatta hogyan segíti a medence a látást

Ez nem normalis dolog,es nem a novestöl romlik az biztos! Vegyetek komolyan!

Rövidlátók! Hány évesen kezdett el romlani a szemetek, most hány évesek vagytok

Az én lányom is minusz 1,5 körül indított, aztán most minusz 5,5-nél áll és reméljük, áll megde ez a tipikus "kamaszkori" rövidlátás, ami addig romlik, amíg növésben van.

Szóval ami kb iskolás korban kezdődik, az kb addig rövidlátás miatta, amíg növésben van, és amikor nagyot nő magasságban, akkor a szeme is nagyobbat romlik. Bocs az amatőr megfogalmazásért, mi így tapasztaltuk. Megertem hogy aggodsz, a szemunk vilaga az egyik legfontosabb erzekszervunk. Nem tudom hany eves a fiu, csak azt irtad tol indult a romlas, feltetelezem most van novesben, fejlodesben, sajnos ilyenkor a latasromlas is erosodhet.