követői Bates

Szemész bates

Tartalom

  szemész bates myopia látásvesztés

  Látásjavítás természetes módszerekkel Dr. A többi agyunk más részeiből jön. Ajánlom a video sorozatokat és az ebookot annak, aki nyáron is szeretne tenni a jó látásáért. Kreatív nyári elvonulás Nagygörbőn.

  Regisztráció: július ig! Magamról: óta foglalkozom a látásjavítás természetes módszereivel, óta vagyok szemész.

  szemész bates 100 látomás, hány dioptra

  A látásjavítás természetes útja lehetségesa látás nemcsak romlani, javulni is tud. Ha megtanuljuk elengedni a feszültséget az elménkből, a testünkből, ha támogatjuk testünk öngyógyító erejét táplálkozással, mozgással, lazítással, szemész bates a látásunk is megjavul. Egyéni és csoportos órákat tartok személyesen és online.

  William Bates - szemész az Egyesült Államokban - alapítója volt technikák javítása látás szemüveg nélkül. Helyreállítási módszer azon alapult téves elmélet, de ez nem akadályozza meg visszaállítani látvány a sok ember. A lényeg a technika Bates. Hogyan működik a Bates-módszer?

  A konzultációk során segítek megérteni a látásunk működését, segítek értelmezni a szemészeti kórképeket, diagnózisokat és műtéteket. Megrendelhető emailben: szemlelek gmail. Hanganyagokkönyvek, videók is beszerezhetőek az otthoni gyakorláshoz.

  szemész bates szemgyakorlatok rövidlátás kezelésére

  Rendszeresen indulnak online ismeretterjesztő előadások, melyekre a hírlevelemből kapsz értesítést. Ha pedig személyesen szeretnél találkozni velem és tanácsot kérni, jelentkezz be konzultációra telefonon vagy emailben. Bejelentkezés emailben: szemlelek gmail.

  szemész bates rövidlátás erőemelés

  A szemész bates találkozás érdekében részesítsük előnyben az online konzultációt. Zoom, Skype A személyes találkozás során viseljünk maszkot.

  szemész bates nem műtéti látás