Online (video) távkonzultáció a szemészeten - OptoKid

Szemész konzultáció

Tartalom

  • A jelenlegi COVID járványveszélyben az ilyen számú személyes találkozás a megfertőződés komoly kockázatát jelenti, mind a rendelőben megjelenőkre, mind az egészségügyi dolgozókra nézve.
  • Logopédikus munka látássérült gyermekekkel

  Online Szemészeti Konzultáció Dátum: A Budai Szemészeti Központban, így Dr. Nagymihály Attilánál is lehetőség van az online szemészeti konzultációra is. Hogyan működik az online szemészeti konzultáció?

  szemész konzultáció

  A fenti telefonszámon tud időpontot foglalni. A konzultáció szemész konzultáció egy szakorvossal egyeztethet telefonon körülbelül negyedóráig.

  Amennyiben szükséges a vizuális vizsgálat, az orvos meghívót küld a Zoom rendszeren keresztül egy videos konzultációhoz. A konzultáció ára tartalmazza a vizsgálat leletét, amit e-mailben fogunk küldeni, illetve az e-recept felírását. Azoknak a betegeknek, akik még nem jártak nálunk, csak egy doboz gyógyszert tudunk felírni.

  szemész konzultáció

  A jelenlegi járványügyi helyzetben meghatalmazás nélkül is kiadják a gyógyszereket a patikák, azok részére, akik közlik a beteg TAJ-számát, és saját magukat is igazolják. Az e-receptre szemész konzultáció gyógyszereket így közeli hozzátartozó is kiválthatja. Abban az esetben, ha az orvos szükségét érzi, időpontot egyeztet a pácienssel látássérülés miért rendelésre.

  szemész konzultáció

  Személyes látogatás esetén be kell tartani a speciális eljárásrendet, amiről itt olvashat bővebben: link Online szemészeti konzultáció ára Online szemészeti konzultáció: