Szemész szakorvos Stock vektorok, Szemész szakorvos Jogdíjmentes illusztrációk | Depositphotos®

Szemészeti koncepció

Tartalom

szemészeti koncepció relatív látásélesség

Vállalati szemészeti koncepció szűrővizsgálat Vállalati szemészeti szűrővizsgálatok A céges szemészeti szűrővizsgálat célja hogy segítsük a munkáltatókat abban, hogy megőrizzék munkavállalóik egészségét, munkavégzésüket hatékonyabbá tegyék. EüM rendelete alapján a képernyő előtti munkavégzés minimális egészségügyi és biztonsági követelményei azon munkavállalók részére, akik naponta legalább 4 órát töltenek monitor előtt, a munkáltató köteles a munkavállaló szem és látásvizsgálatát elvégeztetni, majd ezt 2 évenként megismételtetni.

szemészeti koncepció a látás jellemzői 3-ig

A jogszabályban előírtaknak megfelelően kötelező az éleslátást biztosító szemüveg térítése szemészeti koncepció munkavállaló részére. A rendelet értelmében a képernyő előtti munkavégzéshez használt szemüveg elszámolható költségként, így a munkáltató növelheti beosztottaik juttatásait, miközben költséget csökkent.

Szaküzletünk felszereltsége és ember állománya lehetővé teszi a rugalmas szemvizsgálat és kiszolgálás lehetőségét, azaz igény esetén az egyes cégek helyszíni szűrését helyszínen lebonyolított szemvizsgálat és szemüveg értékesítést is vállaljuk. Így biztosítani tudjuk, hogy a munkavállalók a lehető legkevesebbet legyenek távol munkahelyüktől és kényelmes formában jussanak hozzá a szükséges szemvizsgálathoz és a munkájukat hatékonyabbá tevő éleslátást biztosító szemüveghez.

Cégünk koncepciója hogy kedvező ár-minőség arány mellett kiemelt figyelmet szánjunk ügyfeleinkre.

szemészeti koncepció a látás javítása a Bates-módszeres videó segítségével

Árajánlatunkban speciálisan az adott cégre szabott legkedvezőbb megoldást biztosítjuk. Amit kínálunk: keret megállapodás egy,- kétéves szerződési lehetőség helyszíni kiszállás a vállalkozás, szervezet szék, — telephelyére széles kollekció, db szemüvegkeret, helyszíni keretválasztási lehetőség legújabb keret és lencsekollekcióból választhatnak védőszemüveg készítése a helyszínen lehetőség van kézpénzzel, hitelkártyával vagy akár egészségpénztári kártyával való fizetésre kedvezményes éleslátást biztosító szemüveg elkészítése nem csak a helyszíni kitelepüléskor családtagoknak kedvezmény üzleteinkben a keret megállapodás ideje alatt rugalmas ügyfélközpontúság.

szemészeti koncepció bármilyen nehéz is a látásom