Fejléc menü

Szemészeti társaság. Kapcsolódó szakmák

Köszönjük türelmét!

  • Dokio Időpontfoglalás - Dr. Szalai Ildikó - Szemészet
  • Páciensünk bejelentkezik az ambulancián, ahol először az asszisztenseink kezdik vizsgálni.

Időpont megerősítés: Kollégáink minden esetben 3-szor próbálják meg pácienseinket az időpont előtt legalább egy munkanappal korábban felhívni, hogy egyeztessék vele az előre lefoglalt időpontot, valamint az esetleges változásokat áthidalják a páciens szemészeti társaság megfelelően. Amennyiben nem sikerült elérnünk többszöri próbálkozás ellenére sem, úgy időpontfoglalását automatikusan töröljük. Időpontlemondás: Amennyiben mégsem tud eljönni a megbeszélt időpontban, az idõpontot kérjük, hogy legkésőbb 24 órával az idõpontot megelõzõen mondja le!

szemészeti társaság

Kérjük, ne vegye el mások elől a helyet. Megértését köszönjük!

szemészeti társaság

Korábbi leletek: A vizsgálat megkönnyítése érdekében kérjük, hozza magával korábbi leleteit is! Érkezés: Megkérünk minden kedves Páciensünket, hogy a szükséges adminisztráció miatt érkezzen 15 perccel korábban rendelőnkbe.

Bootstrap Tutorial

A vizitekre hozza magával TAJ számát, ami a receptíráshoz lehet szükséges, illetve Prima Medica Egészségkártyáját ha már rendelkezi vele.

Együttműködésüket előre is köszönjük! Tisztelt Betegünk!

szemészeti társaság

Örömünkre szolgál, hogy betegségének kivizsgálására, gyógyítására a Szemészeti Központot választotta. Orvosaink és segítő munkatársaink azon lesznek, hogy az Ön elvárásait maximálisan teljesítsük.

Rendezvényeink

A pontos és zökkenőmentes betegellátás segítéséről előjegyzési rendszerünk gondoskodik. Az szemészeti társaság időpont vállalásával a Szemészeti Központ biztosítja a kért szakorvosi kezelés elvégzését. Az előjegyzési rendszer feltételezi az adott szakorvosi ellátás átlagos időszükségletét 30 perc ahhoz, hogy az előjegyzés szerint a betegek várakozás nélkül kerüljenek a szakorvosi rendelőbe.

A gondos tervezés és a pontos előjegyzési gyakorlat betartása mellett is előfordulhat azonban, hogy torlódás alakul ki egyes rendeléseknél.

szemészeti társaság

Ez adódhat a tervezettnél hosszabb időt igénylő betegellátásból, de nem ritka szemészeti társaság előjegyzett időpontnál későbbi szemészeti társaság származó csúszás sem, amelyet sajnos csak a következő beteg várakoztatásával tud a rendszer korrigálni. Ilyen esetben kérjük megértését. Amennyiben olyan helyzet alakul ki, amely az Ön számára kifogásolható, kérjük forduljon a recepcióhoz, ahol megfelelő tájékoztatást kap.

szemészeti társaság

Bejelentkezéssel kapcsolatos adatkezelési információk: Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy szolgáltatásainkról személyes érdeklődés, szolgáltatásainkra bejelentkezés az egészségügyi törvényben További adatkezelési a látás jól látható kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat. A velünk való kapcsolat felvételével telefon, email, skype, facebook, stb Ön elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.

Világok háborúja. Amerika versus Kína: ki kit győz le?

Köszönjük, hogy a Szemészeti Központot tisztelte meg bizalmával! Telephelye: Budapest, Ostrom u.

szemészeti társaság