+ Minta (domborításhoz) ideas in | minták, cukorkoponya tetoválás, kelta fa

Tetoválás látás. Szemtetoválás miatt veszítheti el a látását egy modell: fotók

Tartalom

  Szemtetoválás miatt veszítheti el a látását egy modell: fotók Life. Catt Gallinger egy kanadai modell, aki úgy érezte, nem elég otthonos számára a teste.

  tetoválás látás

  Ezen úgy szeretett volna változtatni, hogy lila festéket tetoválás látás a szemgolyójába. Nem meglepő módon azonban az tetoválás látás nem sikerült jól.

  tetoválás látás

  Az Ottawában élő 24 éves nő a közösségi oldalán kezdett el képeket megosztani a jelenlegi helyzetéről, ami enyhén szólva is siralmas. Óriásira dagadt a szeme, és lilás folyadék csöpög belőle. Már az első tünetek megjelenésekor kórházba ment, ahol először antibiotikumos szemcseppet kapott, ám ez csak rontott az állapotán.

  tetoválás látás

  Ezt követően szteroidokkal próbálkoztak, de attól sem kövekezett be pozitív változás. Az orvosok nem sok jóval kecsegtetnek: elég valószínű, hogy nem tudnak neki segíteni, és arra is számíthat, hogy a látása folyamatosan romlani fog, míg a végén meg nem vakul - írta meg a TheSun.

  tetoválás látás

  Így néztek ki a régi viktoriánus tetkók: Fotók! A régi idők tetoválásait mindenki a börtöntetkókkal, az elbénázott kékes árnyalatú girbe-gurba vonalakkal és "szeretlek xy" típusú feliratokkal azonosítja.

  tetoválás látás

  Akkoriban még nem volt divatban a teljes kar, vagy hátat beborító tetoválások viselése, de persze minden korban vannak kivételek. Olvass tovább itt Kapcsolódó cikkek.

  tetoválás látás