Triphala a látás javítására. Javítsa látását | Szemgyakorlatok | CooperVision®

Triphala látás

Leginkább tisztító, méregtelenítő hatásáról ismert, de számos problémára is gyógyírt jelent ez a kiváló gyógynövény-kombináció az emésztőrendszeri panaszoktól a bőr- és fogászati problémákig.

Triphala a látáshoz

Amellett, hogy általánosságban javítja az egészségi állapotot, Indiában úgy tartják, rendszeres fogyasztása meghosszabbítja az élettartamot. Ezek az amla, a bibhitaka azaz bellerian mirobalan és a haritaka azaz mirobalánfa Indiában őshonos növények, melyek értékes gyógyhatású termését tartalmazza a Triphala.

triphala látás

E három növény kombinációja nem véletlen: mindegyik meghatározott vitaminkomplexumot, makro- és mikroelemeket, ásványi anyagokat és esszenciális aminosavakat tartalmaz. A Triphala e három rendkívül triphala látás összetevőjének gyógyító hatása azonban épp az egységükben fejeződik ki.

triphala látás

Kölcsönösen kiegészítik és erősítik a látás felfüggesztése tulajdonságait, ennek köszönhetően a készítmény igen erős terápiás hatással rendelkezik.

Fiatalít, életerőt ad Összetevőinek köszönhetően a Triphala erős antioxidáns, gyulladásgátló, immunmoduláns hatású készítmény: immunhiány esetén hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez, segít leküzdeni a fáradtságérzetet.

triphala látás

Közismerten hozzájárul a szervezetre gyakorolt negatív hatások semlegesítéséhez. Normalizálja, fiatalítja a szervezetet, életerőt ad, növeli a szexuális aktivitást.

How to Do Triphala Eye Wash \u0026 Why

Súlyos betegség és stressz után regenerál. Támogatja a megfelelő keringést, szabályozza triphala látás vérnyomást, javítja a memóriát, serkenti az agyműködést. Tisztít, szépít A Triphala egyik előnyös tulajdonsága, hogy elősegíti az allergének eltávolítását a szervezetből.

Látásjavító tippek - így mondj búcsút a szemüvegnek! Javítsa látását Szemgyakorlatok CooperVision® Látásjavító tabletta, kapszula A korral járó hibák is problémákhoz vezethet a látás. Vision problémák is okozhatják különböző tényezők, mint például az ideges fogyatékosság, a cukorbetegség, a túlzott dohányzás és az alkoholfogyasztás.

Tisztító, méregtelenítő tulajdonságainak köszönhetően fiatalító, szövetregeneráló hatású: szépíti, üdébbé, hidratáltabbá teszi a bőrt. Jelentős fogyás esetén segíti a bőr természetes zsugorodását.

triphala látás

Az amla gyümölcsnek köszönhetően a Triphala fogyasztása serkenti a hajnövekedést, táplálja a hajhagymákat, erősíti a haj szerkezetét, és megakadályozhatja a korai őszülést, valamint a hajhullást. Normalizálja az emésztőrendszert A Triphala hozzájárul az emésztőrendszer egészségének fenntartásához.

TRIPHALA - Egészséges és tiszta emésztőrendszer

Segíti a a máj, a bélrendszer és a vér méregtelenítését, hozzájárul a zsíregyensúly fenntartásához. Javítja a gyomor- és bélrendszer működését, tisztítja a beleket, növeli triphala látás tónusát. Az amlában található szaponinok és a glikozidok mérséklik a székrekedést és a bélkólikát, továbbá csökkentik a gázképződést és normalizálják a bélműködést.

Poliherbál készítmény mivel több gyógynövény kombinációját tartalmazzaezáltal hatékonyabb terápiát eredményez, mint bármelyik önálló komponens. A Tiphalát az ayurvédikus gyógyászat már évszázadok óta alkalmazza a jó emésztés és a belső tisztaság fenntartására. A Haritaki kiváló emésztés támogató, a Bibhitaki táplálja a nyálkahártyákat és vértisztító hatású, az Amla segíti a bélműködést, tisztít és méregtelenít.

Gyógyír a tüdőnek, a toroknak A Triphala kiváló segítség légúti betegségek, asztma, hörghurut, nátha esetén. Összetevőinek köszönhetően jótékony hatással van a triphala látás és a hangszálakra is, és hatékonynak bizonyul torokgyulladás, illetve torokfájással járó köhögés esetén.

Vélemények Termékleírás A Triphala három gyógynövény, az amla Emblica officinalisa bibhitaki Terminalia bellirica és a harithaki Terminalia chebula speciális keveréke, melyek együttes hatásának köszönhetően a Triphala az egyik leghatékonyabb ayurvédikus étrend-kiegészítő, megbízható, tiszta forrásból, egyenesen Indiából.